VIIME VUODEN HUIPUT

Sinne meni, vuosi 2018! Ensimmäinen täysi vuosi rakennusprojektia takana. Mitään näkyvää tontilla ei vielä ole, mutta suunnitteluun, säätöön, neuvotteluihin, sopimuksiin ja valintoihin on kulutettu aikaa satoja tunteja. Vuoteen on mahtunut paljon muutakin kuin talon pähkimistä. Kuten se, että meillä ei ole enää vauvaa talossa, nyt kun pieninkin on kävelevä ja puhuva itsenäinen tilliäinen.

Toinen iso muutos on uusi työ, jossa aloitin tänä syksynä ja jonka merkitys on jotain paljon enemmän kuin vain työ. Arki on muuttunut radikaalisti, mutta tähän oltiin valmistauduttu ja kaikki on mennyt hienosti. Joku sanoisi ruuhkavuodet, minä sanon: elämä on kivaa kun on tekemistä ja tavoitteita, työhön liittyviä ja perheen ikiomia.

Olisin voinut listata meidän vuoden 2018 topit ja flopit, mutta päätin keskittyä pelkästään huippuihin. Oheisella aikajanalla taloprojektin kohokohdat, onnistumiset ja siisteimmät jutut viime vuodelta.

Suurin kiitos asioiden etenemisestä kuuluu aktiivisille arkkitehdeillemme – kiitos Tiina ja Mikko! Emme myöskään olisi tässä tilanteessa ilman henkilökohtaista huippuneuvonantajaa – kiitos Jorma!

Vaikea käsittää, että nyt ollaan enää muutaman kuukauden päässä siitä, että tontilla alkaa todella tapahtua. Jännä vuosi edessä!

Osallistu keskusteluun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *