TAUSTAA

Duplio on kahden – tai oikeastaan kolmen – sukupolven paritalo, joka rakentuu Tuusulan asuntomessuille 2020. Se ei ole monien vuosien haave, vaan enemmänkin älynväläys, joka ei jättänyt rauhaan. Duplio on kompakti koti, jossa jokainen neliö on tarkkaan harkittu. Kaikki rakennusoikeus on käytetty, eikä yhtään hukkaneliötä ole.

Duplion rakentaminen alkaa keväällä 2019. Suunnittelutyötä on tehty huolellisesti ja hartaasti syksystä 2017 lähtien. Me toimimme itse rakennuttajina, ja olemme keränneet mukaan projektiimme meidän mielestämme maailman parhaat suunnittelijat ja yhteistyökumppanit. Seuraa talomme valmistumista ja meidän matkaa Rykmentinpuistolaisiksi. Helppoahan tämä ei varmasti tule olemaan, mutta kuka nyt helppoa haluaisi. Meitä kiinnostaa nimenomaan edessä oleva matka – miksi ostaa valmista, kun voi tehdä itse – tai no, ainakin melkein itse.

PERHE AALTO

PERHE TYNELL

Duplio on enemmän kuin unelmien koti, koska kukaan meistä tuskin olisi tajunnut haaveilla mistään tällaisesta. Onneksi meillä on Tiina ja Mikko, jotka tietävät mitä me halutaan, ja ovat jo ehtineet piirtää toiveemme siinä vaiheessa kun me vasta sanomme ne ääneen. Tiina ja Mikko on yhtä kuin Arkkitehtitoimisto SAIKA Design, joka sijaitsee fyysisesti Hailuodossa. Meidän taloa ei olisi ilman heitä. Amen.

Tiina Sainila ja Mikko Kanninen, SAIKA Design

Duplio Facebookissa
Duplio Instagramissa
Duplio Pinterestissa